Online boekhouden

download

Boekhouden voor de moderne ondernemer

Nagel Finance is al jarenlang als administratiekantoor een belangrijke steunpilaar voor startende en gevestigde ondernemers in het MKB. De sfeer in ons kantoor is informeel en laagdrempelig, de deur staat altijd open en klanten voelen zich welkom. Wij hechten enorm veel belang aan de menselijke factor. Dienstverlening draait immers om persoonlijk contact, goede relaties en wederzijds vertrouwen. Wij ondersteunen de meest uiteenlopende ondernemingen bij hun financiële, fiscale en/of administratieve bedrijfsvoering. Dat doen wij door het geven van praktische adviezen en het verrichten van boekhoudkundige, administratieve, personele en fiscale werkzaamheden.

exact online nagel finance online boekhouden tiel administratie

Eén van de dingen die ondernemen makkelijker maakt, is online boekhouden. Het scheelt uitwisseling van gegevens en zorgt ervoor dat alle partijen over dezelfde informatie beschikken. Het is veilig en je kunt blijven werken zoals je gewend bent of, indien je dat wenst, meer van je administratie aan ons overlaten.

Exact Online is boekhoudsoftware waarmee je je bedrijfsadministratie via internet voert. Door de online structuur zijn back-ups of verouderde versies verleden tijd. Bij de maandelijkse abonnementsprijs zijn hosting, updates en telefonische ondersteuning inbegrepen. Met exact online beschikken zowel jij als wij over dezelfde up-to-date financiële gegevens van uw onderneming. Jij of jouw administratiemedewerker heeft toegang tot de applicatie, maar je kunt ons ook laten meekijken. Wij loggen in en controleren je administratie. Alle gebruikers werken in een beveiligde omgeving. Het uitwisselen van gegevens wordt hierdoor overbodig en iedereen beschikt altijd over de meest actuele informatie.

De voordelen

  • Optimale samenwerking met ons kantoor.
  • Je gegevens via internet overal beschikbaar.
  • Veilige opslag van je administratie.
  • Altijd inzicht in je financiële situatie.
  • Efficiënter boeken door koppeling met je bankafschriften.
  • Geen pakketaanschaf maar abonnement.
  • Inclusief updates, onderhoud en helpdesk.

Er hoeft niets voor je te veranderen.  Of misschien kun je het jezelf nog makkelijker maken. Geheel afhankelijk van jouw wensen, kun je  kiezen voor één van de volgende vier scenario’s:

  • Je laat het boeken van je administratie volledig aan ons over.
  • Wij boeken, je kijkt online mee in de administratie.
  • Je boekt alleen je facturen en wij voeren de aanvullende financiële administratie in.

Wij helpen je graag

Wil je eens van gedachten wisselen over online boekhouden, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee. Je kunt Exact Online direct bij ons bestellen. Wij regelen voor jou het abonnement, helpen met de aanpassingen en begeleiden je bij het eerste gebruik.

Exact Online - Nagel Finance Tiel _1