Stage

Logo Nagel Finance fcnagel finance rocrivor

Stage bij Nagel Finance

Een belangrijk deel van je opleiding is je stage. Het voordeel hiervan is dat je kunt werken in een echt bedrijf. Alles is nu ‘echt’ en geen opdracht meer uit een schoolboek. Dit is waar het allemaal om draait: functioneren in de praktijk. Wij laten je graag kennis maken met ons vak!

Voordat je op zoek gaat naar een geschikte stageplaats zul je vooraf inzichtelijk moeten hebben wat je wilt gaan leren. Uiteraard moeten deze ‘leerdoelen’ binnen je opleidingseisen vallen.

Bij Nagel Finance leer je in eerste instantie ‘het verwerken van een boekhouding’. Hierbij komt kijken: het sorteren/archiveren van binnengekomen stukken, het boeken van debiteuren/crediteuren, kas en bank, het controleren van de boekingen, memoriaal boekingen maken (journaalposten) en inzicht te krijgen in de balans, verlies- en winstrekening.

Daarnaast leer je ook exceloverzichten (kasstaten) te maken, tussenrekeningen uit te zoeken, BTW aangifte te doen en brieven te schrijven. Ook kunnen wij je een kijkje laten nemen in de loonadministratie van een bedrijf en alles wat daarbij komt kijken. Het kan ook een keer voorkomen dat je de telefoon mag opnemen.

Als jouw niveau het toelaat is er bij ons ruimte meer te leren, zoals jaarrekeningen maken en de aangiften inkomstenbelasting verzorgen.
Kortom, Nagel Finance is een stagebedrijf waar je afwisselend werk verricht en heel veel kunt leren!

Stage Nagel Finance