De Boekhouding

Het bijhouden en voeren van een goede administratie is van essentieel belang voor de continuïteit van je eigen bedrijf. Bij de administratie in een eenmanszaak komt nogal wat kijken. Facturen, debiteuren, btw-boekhouding, reis- verblijfkosten en autokosten, aankopen en investeringen, en vaak is er geen personeelslid dat al dit werk uit handen neemt.

Een goede administratie is gewoon verplicht. De belastingdienst kan langskomen voor controle. Direct alles goed bijhouden is veel en veel eenvoudiger en goedkoper dan achteraf te moeten corrigeren.

Maar niet alleen voor de belastingdienst is een goede administratie verplicht, ook voor de continuïteit van je bedrijf is dit het belangrijkste.

Door op tijd de boekhouding bij ons aan te leveren, hebben wij voldoende ruimte om alles te verwerken en je tijdig inzicht geven in je financiële situatie. Waar nodig sturen wij je graag bij en geven financiële adviezen.

Zonder boekhouding is een ondernemer nergens. De boekhouding is een financiële navigatie voor de toekomst.

Wij helpen je graag met je boekhouding. Geheel vrijblijvend gaan wij met de ondernemer in gesprek. Hierdoor kunnen wij samen met jou de administratie inrichten en automatiseren. Het uitbesteden van je administratie verlicht niet alleen het dagelijks werk, maar biedt ook beter inzicht op de toekomstige ontwikkelingen.