Stagiaires aan het woord

Logo Nagel Finance fc

Melle van Rossum

Voor mijn opleiding assistent-accountant niveau 4 moest ik 21 weken stage lopen bij een administratiekantoor. Ik heb toen gekozen voor Administratiekantoor Nagel Finance in Tiel. In de weken voor mijn stage vroeg ik mij af wat er van mij verwacht werd, hoe de mensen waren en wat ik moest gaan doen. Bij Nagel Finance werken vier mensen die samen voor een groot aantal klanten de boekhouding doen.  Mijn taak was om administraties in te boeken en mijn werkzaamheden waren daarbij: inkoopboek, verkoopboek, kas en bank. Als ik vragen had kon ik ze gerust stellen maar ik moest het eerst zelf proberen uit te vogelen.

melle van rossum stage rocrivor 2015

In mijn stage periode heb ik veel geleerd over het inboeken en ik weet nu wat me later te wachten staat. Kortom ik heb een leerzame en leuke tijd gehad.

Samantha Versteeg

Mijn stage bij Nagel Finance was positief. Voordat ik hier stage kwam lopen wist ik alleen dat het een administratiekantoor was, meer niet. Wat was het precies voor bedrijf? Hoeveel boekhoudingen deden zij? Ondertussen is me dat allemaal veel duidelijker geworden. Bij Nagel Finance hebben ze een groot aantal zakelijke klanten. Ik vind het fijn dat zij ook in staat zijn om mij dingen te leren die ik inprincipe nu nog niet hoeft te kennen, maar ik wil dat graag zelf. O.a. in oktober hebben we de aangifte omzetbelasting moeten doen, ik heb toen ook aangegeven, zouden jullie mij dat willen uitleggen, dan kan ik dat ook proberen. De werksfeer is ook heel gezellig. Ik denk ook dat als ik volgend jaar stage ga lopen in een ander bedrijf bijvoorbeeld Daalderop, dat ik dat minder leuk ga vinden omdat, ik afwisselend werk beter ervaar. Ik heb nu elke dag wel 2 à 3 klanten om in te boeken.

Mijn werkzaamheden waren:
–    inkoopboek
–    verkoopboek
–    kas
–    bank/giro
–    aangifte omzetbelasting
–    afschrijvingen invoeren in een activastaat.
–    Nieuwe debiteuren/crediteuren aanmaken

Roy Peters

Als student aan de fast-track opleiding Bedrijfsadministrateur/Assistent-Accountant niveau 4 aan het Roc Rivor dien je stage te lopen. Deze stage periode loopt van 14 oktober 2011 t/m 3 februari 2012.
In deze periode heb ik stage gelopen bij Nagel Finance in Tiel. Deze tijd is mij zeer goed bevallen en ik heb in deze periode ook veel kunnen leren in een gezellige sfeer. Dit kwam doordat de begeleiding erg bekwaam was en zeer behulpzaam. Er werd altijd tijd en ruimte gegeven voor het stellen van vragen en het vergroten van je kennis. Door deze aanpak heb ik zelfs wellicht meer kunnen leren dan vooraf bedoeld was, al is dat natuurlijk nooit een probleem.
Omdat het zo’n fijne tijd is geweest bij Nagel Finance en ik daarbij zoveel heb kunnen leren, wil ik iedereen die me geholpen heeft de afgelopen periode bedanken. Zonder deze personen had mijn tijd bij Nagel Finance niet kunnen slagen en daarom waren deze personen onmisbaar voor de sfeer en voor de nodige kennis om beter te worden in mijn gekozen vak. Hiervoor ben ik ze dan ook zeer dankbaar!