Ons Team

Logo Nagel Finance fc

Nagel Finance - Arno Nagel     Arno Nagel – Arno@NagelFinance.nl

Nagel Finance - Annette van Hemert    Annette van Hemert – Annette@NagelFinance.nl

Waar kun je mij ’s nachts voor wakker maken: als het maar met chocolade te maken heeft, zoals chocolademousse, liefst puur.

Wat tref je aan als je thuiskomt: kinderen die met plezier naar school/stage zijn geweest en een lekkere maaltijd die klaar is gemaakt door manlief.

Waar krijg je energie van: Als ik naar mijn kinderen kijk en zie hoeveel plezier ze in het leven hebben, en als ik een opruimaanval krijg, heerlijk alles weg doen.

Wat doe je als je niet aan het werk bent: thuis de boel draaiende houden met alle huishoudelijke taken, sporten, alt saxofoon spelen, lezen, genieten van de tuin (liefst in de zon), activiteiten doen met het gezin.

Met wie zou je een dagje willen ruilen: geen idee, ben heel blij met alles hoe het nu gaat en ik zou me zo niet in iemand anders kunnen of willen verplaatsen.

Waar ben je trots op: dat wij het als gezin goed voor elkaar hebben, wij hebben werk, een mooi huis. met de kinderen gaat het goed, ook in het leerproces.

Waar droom je van: om nog een keer met het gezin lekker op vakantie te gaan naar een mooi warm eiland zoals Curaçao met alles erop en eraan.

Wat je nog niet wist van mij: ik ben, denk ik wel, een open boek, dus kan me echt niets bedenken wat jullie nog niet weten van mij.

Waar geef jij graag je geld aan uit: soms aan kleding en tassen, maar ook aan investeringen voor de kinderen voor de toekomst. En een dagje samen weg met mijn man, bijvoorbeeld naar de sauna.

Wat staat er op je bucketlist: eigenlijk niks, ik kan de dingen doen die ik leuk vind en heb geen extreme uitdagingen op het oog.

 

Nagel Finance Anieke van der Burg    Anieke van der Burg – Anieke@NagelFinance.nl

Waar kun je mij ’s nachts voor wakker maken: Een goeie Turkse pizza of een ijsje! Of als mn kids ziek zijn natuurlijk.

Wat tref je aan als je thuiskomt: Als ik van mijn werk thuiskom: rondslingerende jassen en tassen, een kokende man en twee vermoeide en hongerige kids en de geur en warmte van de open haard!

Waar krijg je energie van: uiteraard mijn kids, dansen en lekkere muziek, leuke uitjes met fijne mensen, nieuwe gerechtjes uitproberen, een goeie crime serie kijken, van leuke foto’s een fotoboek maken, Scheveningen, ontbijt met gebakken eieren en koffie.

Wat doe je als je niet aan het werk bent: Mama zijn, veel leuke dingen doen met elkaar, sporten, op visite gaan bij familie en vrienden, interessante artikelen lezen.

Met wie zou je een dagje willen ruilen: Beyoncé! Lijkt me geweldig om 1 dag zo te kunnen zingen en dansen en de wereld rond te touren.

Waar ben je trots op: Op mijn familie en dat ik een jaar lang professioneel heb mogen dansen als cheerleader bij de Amsterdam Admirals.

Waar droom je van : Ik heb al wel wat van de wereld gezien, maar wil graag nog een grote reis maken met mijn gezin. En dan het liefst naar Afrika!

Wat je nog niet wist van mij: Over het algemeen maak ik er een sport van om zo gezond mogelijk te leven, maar als ik ergens ijs zie, dan moet ik er één hebben!

Waar geef jij graag je geld aan uit: Leuke en mooie dingen beleven

Wat staat er op je bucketlist: 

de Nijmeegse vierdaagse lopen

Figurant spelen in GTST

Zwemmen met dolfijnen

Duiken met haaien

Vele reizen maken

Nagel Finance- Samantha Versteeg    Samantha Versteeg – Samantha@NagelFinance.nl

martijn de groot nagel finance arma assurantien       Martijn de Groot – Martijn@Arma-Assurantien.nl

Waar kun je mij ’s nachts voor wakker maken: Thais eten (Kheng Panang, Panang curry, kokosmelk, basilicum en citroengras) van Pajchima in De Meern.Pachima.

Wat tref je aan als je thuiskomt: Een hond die de hele dag op mij heeft zitten wachten, mijn lieve vriendin en een puberende zoon.

Waar krijg je energie van: 10km rennen door het centrum van Utrecht.

Wat doe je als je niet aan het werk bent: Hardlopen, Thai boxing, Breaking Bad kijken, trainer voetbalteam zoon en theater/concert en eten met wie mee wil!

Met wie zou je een dagje willen ruilen: Sting of Armin van Buuren, fantastisch om zo te kunnen entertainen.

Waar ben je trots op: Ben jaren geleden gestopt met roken en ben veel gaan sporten, heb zelfs startbewijs voor Elf Stedentocht!!!

Waar droom je van: Een huisje op Texel en iedere dag rennen door de duinen en Armin van Buuren op mijn oortjes.

Wat je nog iet wist van mij: Als er vertrouwen is, weet je eigenlijk alles van mij.

Waar geef jij graag je geld aan uit: Vakantie en uitjes.

Wat staat er op je bucketlist: In een VW busje Type2, door heel Europa trekken en eindigen op een Spaans strand.