Nagel Finance – Sponsor Profronde Tiel

Via het recreatieve wielrennen kwam Arno Nagel in contact met voorzitter Eric de Jongh van de Stichting Wielerpromotie Rivierenland, en een connectie was snel gemaakt. Nagel Finance is nu een van de sponsoren van de Profronde in Tiel en sinds dit jaar doen wij ook de boekhouding van de Stichting. Het is immers best een grote organisatie waar veel geld in om gaat en het is belangrijk om alle financiele zaken goed in beeld te houden.” Sponsoren in de sportwereld, daar waren wij al mee bekend. Wij sponsorden eerder al diverse voetbal- en volleybalploegen, omdat wij sport belangrijk vinden. Maar het is ook fijn om zo een steentje te kunnen bijdragen en om zo bij het wielrennen in Tiel betrokken te zijn.”  

De Profronde is volgens Nagel een mooi uithangbord voor Tiel als wielerstad en die status kan misschien nog meer waarde krijgen als een lang gekoesterde wens van de organisatie in vervulling gaat: Giro-winnaar Tom Dumoulin aan de start van de Profronde 2017 in Tiel. Dat zou echt geweldig zijn. Natuurlijk hebben wij gekeken op het moment suprême toen Tom in mei de Giro won, dat was fantastisch. Het zou enorm mooi zijn als de organisatie er in slaagt om hem naar Tiel te halen.

Als dank voor de sponsoring van ons kantoor heeft het bestuur van de Profronde onlangs een stuk in de plaatselijke krant laten zetten.

Tom Dumoulin is na de overwinning van de Giro D’Italia al aardig in het zonnetje gezet met twee rondemissen naast zich op het podium. En nu had de fotograaf van de krant hetzelfde idee om Arno Nagel -met zijn bike- samen met twee medewerkers op de foto te zetten, t.w. Anieke van der Burg en Samantha Versteeg.